marți, 4 mai 2010

Ma bag si eu ....

Zilele acestea pe la TV a aparut un proiect de hotarare a prefectului capitalei care prevedea eutanasierea cainilor bolnavi, batrani, fara stapana etc. Binainteles ca s-au trezit vreo cateva sute de vesnic indragostiti de animalute care au inceput sa scandeze o sumedenie de prosti, sa declare la televizor toate magariile din lume cu privire la mijloacele de eutanasiere a acestor animale care pana la urma sunt o imagine a mizeriei in care ne place sa ne ducem viata.
" Vor fi omorati la gramada, iar eutanasia este o figura de stil. Topoare in cap, sufocare cu fese apoi lovituri cu bata, izbire de ziduri si maximum de divertisment: arsi de vii. Caz concret: la o centrala termica o catelusa cu puii ei au fost aruncati in cazane fiindca fochistii erau beti si vroiau divertisment.mai este spanzurarea cu sbiltul sau ruperea gatului cu clestele de meta" acestea erau cuvintele unui bolnav psihic aflat la acel miting, cu aceste argumente desprinse din filmele horror, probabil vazute cu o seara inaine, veneau acesti oameni sa ne convinga ca nu e bine sa incercam vreodata sa curatam strazile, pubelele de gunoi, gangurile blocurilor de cainii fara adapost, sa curatam locurile de joaca a copiilor de frica de a fi muscati in orice clipa.
Ca si concluzie , ONG-urilorrrrrrrrr macar scoateti in strada oameni sanatori la cap, macar aduceti argumente veridice contra eutanasiere , poate asa va veti atinge obiectivele mult mai usor.


P.S Nu cred ca vreodata o hotarare privind eutanasierea va fi pus ain practica in Romania. Nu cred ca daca va fi pusa in practica procedura eutanasierii va semana vreodata cu ceva abominal, ci va fi o procedura standard vizata de catre un medic veterinar. Nu incercati sa ma injurati pentru parerile mele ...

Un comentariu:

geta - anima pro terra spunea...

braco, ca de obicei tu ai informatii "mai speciale" decat altii! eu am fost martora (adica am vazut cu ochii mei) astfel de "eutanasieri". ti-as recomanda sa iti redirectionezi energia catre probleme mult mai grave care au loc momentan in tara asta minunata numita romania! si nu sunt nici nebuna nici nu ma uit la filme de groaza!