miercuri, 9 mai 2012

Cadu...acelasi nimic

Aseara in contextul in care Bucurestiul era in febra pregatirii finalei Europa League, la Cluj a avut loc meciul dintre U si CFR.
Meciul a inceput in nota generala a campionatului, adica puteai linistit sa mananci o punga de seminte si sa bei o tzigara fara sa risti a pierde vreo faza importanta, pana ce arbitrul, probabil prieten de-al lui Arpy, a vazut si el ca de se joaca tot asa nici in 2 zile nu marcheaza vreo echipa, si a actionat ca atare, a incercat sa transeze meciul pentru prietenul sau dictand 11 metri pentru CFR.

De aici... urmeaza infernul, dupa parerea mea, intra in scena cel mai nenorocit jucator care a evoluat in umilul nostru campionat, un jucator mediocru spre anonim la el in tara, Cadu.
Pe Cadu l-am urmarit de 5 ani si am injurat la fiecare meci pe care acesta l-a terminat in picioare, probabil ca si mine simtind si Mircea Bornescu.
Nu cred ca exista doua meciuri consecutive in care acest "criminal" nu a faultat grosolan cate un adversar, nu a impins sau facut hent in careu nefiind sanctionat de nimeni. Nu cred ca trece nici macar un meci in care acest jucator sa nu intarate galeriile adverse sau jucatori adversi bineinteles fara ca arbitri sa vada aceste fapte.
Este clar ca, Cadu stia importanta acestui meci, la fel o stia si Andone, dar CFR-ului ia fost frica, Cadu a adresat injurii galeriei U-iste in speranta ca acestia vor intra pe teren si CFR va castiga la masa verde.
Ia iesit pana la urma .. CFR va castiga la masa verde meciul, dar Cadu a primit o mica parte din ce merita, o mica parte din frustrarile adversarilor pe care el ia umilit pe teren fara a fi sanctionat.
Desi lipsit de fair-play gestul lui Bornescu a fost corect, acest animal nu are ce sa mai caute pe un stadion din Romania ... le fel ca si arbitrii corupti care il lasa sa faca aceste gesturi meci de meci

Un comentariu:

Anonim spunea...

Toate astea nu conteaza...cu atat mai putin fotbalul si sportul in general. Imagineaza-ti ca se uita la un meci de fotbal o rasa evoluata dintr-un ozn de undeva de sus...si vad cum 22 de jucatori fug dupa un obiect si 20 de mii de oameni ii aclama. Ce parere isi fac respectivii? Si nu neaparat trebuie sa fie extraterestii , sunt oameni aici pe pamant care deja au o gandire mai evoluata si trecand timpul..unele lucuri devin inutile odata cu evolutia. E valabil pentru toate sporturile.