sâmbătă, 5 mai 2012

Redactia Dejeanul punct Ro

Intotdeauna am avut senzatia ca celebrul site de informare a dejenilor, dejeanul.ro este de fapt un mijloc de propaganda al primarului Morar Costan si al deputatului Itu Cornel sau exceptional, cu acordul celor doi , al tuturor celor ce cumpara un articol pe site.
Azi, am certitudinea ca dejeanul.ro are ca si redactor sef pe domnul Itu Cornel, iar ca si redactor pe domnul Morar Costan in schema intrand si alti PSD-isti ultimul din organigrama site-ului fiind "ala micu" cu o camera in mana, Alex Prunean.
Nu as vrea sa supar pe nimeni cu postarea mea dar nu pot sa nu ma gandesc la o astfel de organigrama atat timp cat la depunerea candidaturii principalului contracandidat al primarului in functie, Pruneanu avea cea mai mare camera de luat vederi si s-a plasat exact in fata candidatului interesat sa-i soarba fiecare cuvintel, dar surpriza, pe site-ul dejeanul.ro nu a publicat nimic. Oare sa fi avut nevoie Alex Prunean de aceste imagini in arhiva personala sau sa i se fi defectat aparatul? Nu cred .... De aceea sustin ca aceste imagini cu domnul Benea Gheorghe depuandu-si candidatura alaturi de un grup numeros de apropiati nu au primit acordul de publicare in sedinta redatiei, mai sus mentionate, a site-ului dejeanul.ro

Un comentariu:

Alexandra spunea...

Minunate articole Calin