joi, 12 februarie 2009

dreptul de autor!!! ... deontologia in presa dejeana!!!

Acum cateva zile un accident de circulatie a avut loc in SDC Lukoil Dej ( Peco de langa Traffic ) , eveniment nu foarte deosebit pentru obisnuitii zonei care au parte saptamanal de scandaluri, batai, prostitutie, cersetorie.
In schimb consternant este faptul ca in calitate de conducator al statiei de distributie carburanti aud tot felul de zvonuri, cum ca x-ulescu ar fi provocat accidentul, cum ca acesta ar fi fost beat, sau pagubele ar fi in valoare de miliarde de lei vechi( poate peste vreo doua zile voi auzi ca vina accidentului este a pompei de distributie, doar a stat in fata stimabilului conducator auto).
Surprinderea mea a fost,in schimb, sa aflu intr-un magazin, la cumparaturi, dintr-o discutie la colt de rafturi cu hainutze ca aceste informatii aberante despre accident au fost furnizate la stiri de catre Radio Stil, care "culmea" cita conducatorul statiei de distributie carburanti, adica pe mine!
Hello!!! , domnuca Tarmure, te invit data viitoare cand esti interesata de o stire despre activitatea SDC Lukoil Dej sa bati la usa biroului meu, care este mereu deschisa, si sa iti faci materialul pentru stiri in teren nu pe genunchi la coltul mesei!

Niciun comentariu: