sâmbătă, 27 iunie 2009

M is for Michael

Discutii si discutii cu prieteni mai tineri care nu au crescut cu Michael Jackson in urechi ma fac nevoit sa mai scriu trei randuri despre acest idol al unei intregi generatii.
Unu la mana daca vreti sa cunoasteti ce inseamna pentru istoria omenirii acest personaj atat de controversat v-as sugera sa lasati in pace wikipedia sau stiu si eu ce site monden , stire de televiziune si sa urmariti MTV, deoarece pe acest post in cuvinte putine, dar in piese nenumarate veti putea cunoaste un adevarat artist.
Doi la mana, acest fapt tragic ma face sa remarc ca, moartea le arata tuturor persoanelor publice cat de importante au fost pentru omenire, indiferent de cate scandaluri au provocat, cate operatii estetice au facut sau de cate ori s-au casatorit, in ceasul mortii aceste celebritati sunt regretate si aplaudate atat de intens pe cat de mare ecou au avut in viata in sufletele multimii. Iar ieri, Michael Jackson a demonstrat pentru ultima oara ca este cel mai popular om care a trait in acelasi timp cu noi, toate sursele de informare vorbind doar despre tragica lui disparitie dintre noi. Respect Michael Jackson... esti imens!

Niciun comentariu: