vineri, 26 februarie 2010

Halal Primar

Promit sa scriu un articol mai complex despre buget, sedinta de consiliu pentru aprobarea acestui buget .. despre primarie in general, dar nu pot sa ma abtin azi, sa nu atrag atentia voastra cu un citat din sedinta de consiliul din data de 25.02.2010...

La un moment dat un consilier in sedinta, ia reprosat primarului , Morar Costan, faptul ca nu a respectat prevederile Legii 273/2006 , lege care stabileste procedura de aprobare a bugetului . Binainteles ca primarul , a considerat ca trebuie cumva sa raspunda acestui consilier si a folosit o fraza care suna cam asa " lipsa afisarii in termen a proiectului de buget la afisierul primariei cat si lipsa unei dezbateri publice a acestui buget ... a fost o scapare a compartimentului primariei " :)
Domnule primar imi pare rau , sincer, ca dumneavoastra va considerati un om serios, ca dumneavoastra va permiteti inca sa apareti in fata ator oameni si sa ne considerati prosti. Va spun, clar, ca nu se poate ca singur argument al incalcarii legii , prin nerespectarea unei proceduri stabilite prin lege sa fie o scapare, iar daca este asa , va sugerez sa apara niste sanctiuni pentru coordonatorul acestui compartiment al primariei.
Sunt mirat si de lipsa de reactie a consilierilor la aceasta afirmatie  foarte grava a primarului, oricum am ramas cu un gust destul de 'dulce' dupa aflarea sumei propuse de catre primar pentru asociatia ce se ocupa de cainii vagabonzi din oras , aproximativ 100000 RON, deoarece ma gandesc ca pe acesti bani se vor putea plati despagubiri celor muscati de acesti caini castrati !! :)

Revin ....

3 comentarii:

Anonim spunea...

iar dezinformezi(cum esti obisnuit)! cei 100.000 ron sunt alocati din buget pentru finalizarea adapostului pentru cainii fara stapan. nu sunt alocati nici intr-un caz asociatiei! momentan asociatia intretine 30 de caini de pe strazile orasului, caini care " au muscat" si care sunt de fapt foarte blanzi si jucausi. banii pentru hrana si medicamente sunt suportati de catre asociatia anima pro terra. te invit intr-o zi (cand vrei) sa vezi ce inseamna acest lucru! faptul ca tu nu esti de acord cu acest lucru nu schimba situatia. conform legilor in vigoare toate primariile au aceasta obligatie (sa aiba un adapost). pana atunci ar fi frumos din partea ta daca nu ai mai scrie despre ceva ce nu ai habar. astept sa rectifici postarea ta si sa verifici ce am spus eu.
geta

Anonim spunea...

Stimate dle braco cred ca dvs vorbiti in necunostinta de cauza si faceti niste afirmatii nefondate la adresa asociatiei de protectie a animalelor visavis de cei 100000 ron la care faceti aluzie ca ar fi intrat in buzunarul cuiva.Va sfatuiesc sa va documentati mai bine inainte sa va dati drumul la gura ,iar daca nu stiati va informez eu acum acei caini care se afla in adapostul din Dej sunt ingrijiti pe banii nostri personali nu ai primariei,sunt hraniti si vaccinati de catre noi cei care am fost educati sa ne comportam uman fata de orice fiinta vie.Acei caini agresivi de care vorbiti sunt de fapt niste caini blanzi si iubitori gata sa isi ofere dragostea neconditionata unor oamnei cu suflet,unor oameni lipsiti de brutalitae si dorinta de a face rau.Daca dvs ati fi cheltuit acei bani in alte scopuri va priveste ,dar asta nu inseamna ca aveti dreptul sa faceti afirmatii la voia intamplarii.Dvs ati dori sa dispara si cainii de pe strada ,dar in acelasi timp sa nu se cheltuie bani pt rezolvarea acestei probleme.Decat sa stai pe net sa faceti sesizari mai bine ati pune putin si dvs umarul la buna gospodarire a orasului.Cred ca mai degraba s-ar cuveni sa aduceti laude si felicitari acestei asociatii de protectie a animalelor care deja a facut mult prea mult pt orasul dvs,decat sa criticati si sa acuzati nejustificat anumite persoane!Va indemn la calm!

Susu spunea...

Si noi vrem sa fim pupati in 3 litere!!! Bracou treci aparat:))