marți, 24 martie 2009

Romanie, Romanie... dulce dezamagire

Cu fiecare zi care trece ma mint ca in aceasta tara va fi mai bine, ca cineva va fi ales in functie de conducere si va face ceva pentru noi , ca cei bogati vor ajuta pe cei nevoiasi !!! UUUPPSSSS am atins subiectul postarii!!! Probabil pana sa se intample ceea ce sper eu, anul 2009 ne aduce un nou exemplu de regretat. In conditiile in care marile companii concediaza oameni in nestire, in conditiile in care iti este greu sa mai iesi la un suc duminica, gandindu-te la ratele lunare .... statul ii plateste solistului trupei Iris un costisitor transplant de ficat.
OK nimic de zis, sunt fan Iris, dar totusi betivilor nu li se face transplant de ficat , l-ai baut nu-l mai ai . Stim cu totii celebrele guri de bere sau tarie consumate lasciv de Minculescu inaintea, in timpul si dupa concertele Iris.
Oare cati copii cu grave probleme de sanatate stiu ?? poate nu foarte multi , poate mai multi am vazut la TV . Dar de ce acestia trebuie sa cerseasca la TV un leu pentru a se face bine, iar un om instarit este tratat in occident pe banii mei?? nu este corect ... sunt dezamagit !!

Niciun comentariu: