joi, 12 martie 2009

Un fel de a ne fura caciula ... romaneste !!!

compozitia : se ia un pseudo-politician fara nume, studii,proiecte etc.
se adauga 'coptil' fiert bine in lumea lui virtuala, posesor de mult timp liber
mod de lucru: pdeudo interesantul politician se apuca sa candideze intr-un oras oarecare , iar pentru asta se gandeste el ca modern ar fi sa ceara ajutorul unui coptil pe post de ' uite ma ce a mai zis si copilul, de unde o sti??? oare nu-i ceva adevarat?? poate are vreo sursa? '
rezultat: interesantul singur corect politician din orasul Domnului ajunge unde si-a propus improscand prin stanga si prin dreapta cu noroi, toate acestea cu inocentele binevoitoare maini ale coptilului vulgar de prost.
dupa un timp: corectul devine incorect si pseudopoliticianul isi ia palme la fundic si este aruncat la marginea speciei numita in continuare politician, dar partea greu de inteles de abia acum urmeaza ... coptilul!!!
Coptilul proaspat castigator de campanii, glorios deturnator de imparati prin orasele de provincie devine din lipsa de ocupatie un fel de rahatel inghetat sub zapada iernii (posibil de pe partiile orasului- vazute de pe google earth) si 'uite cum martie a venit' incepe sa puta!!
Si astfel rahatelul nostru proaspat dospit in propria-i buda se uita si citeste , iar citeste 'se prinde pana la urma ' ca buda altora e mai buna, mai curata, mai ca iti vine ai spune toaleta , se infurie se imprastie ( creaza id-uri noi, prieteni puturosi, sustinatori falsi) si arunca cu dejectii .
Normal cum un rahatel nu se poate lega decat de alt rahatel alt lucru ce-l intereseaza este colectarea selectiva a gunoiului menajer (un fel de ruda de vita nobila a lui), victimizandu-se si dandu-si atata importanta ajungand pana la a lasa sa se inteleaga ca ar fi victima complotului orasenesc pus la cale de gunoierul sef cu preturi exagerate.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Asa. fi rau.... >:)))