duminică, 1 martie 2009

Cat poate fi de prost un coptil la care-i dai nas!!!

hmmm .. cat de prost poti fi sa dai coordonate de pe google earth unor malaini din oras si sa le mai si spui cu fast 'partii' .. toate acestea in data de ... 28.02.2009. :)))

10 comentarii:

Anonim spunea...

:))ce esti asa rau ma caline?probabil k vroia si el sa stie coptii pe unde sa se dea cu sania.=))=))=))

Anonim spunea...

hahaa. am râs cand am vazut si eu... mijto dej.ro PETSHOP ONLINE

Anonim spunea...

Dej.ro este cel mai bun site despre municipiul Dej, ironiile la adresa dej.ro nu-si au sensul. Dan face ceva pt oras si merita tot respectul.

Anonim spunea...

alexandru ... asta este parerea ta ... poate tu te identifici cand deschizi dej.ro cu suciudan.net ... eu nu ... iar poate tu sti mai multe despre schi si sporturile de iarna incat sa identifici de pe google earth pe site-ul dejului ... eventuale partii. pe min eoricum scuteste-ma de opiniile si binefacerile pentru oras ale unui copil care inca nici nu si-a terminat liceul ....

Anonim spunea...

Imputitule, scuteste-ma cu parerile tale pe langa in materie de pagini de web. Ai tu facultate de administrat benzinarii, dar in materie de calculatoare esti la stadiul de "apas pe buton sa se porneasca si apas undeve pe Start sa se opresca". Cand o sa stii sa-ti scri corect nick-ul intr-o casuta, sa ma contactezi. Pana atunci spor la citit dictionarul. Vezi ca am adaugat ceva "dog related" pe pagina. Sa citesti neaparat ca e cu dedicatie.

Anonim spunea...

raman la parerea ca vorbesc singur pe pagina mea deoarece singurul meu interlocutor ( e drept cu multe id-uri ) e un nimeni!!

Anonim spunea...

Normal. Esti atat de agramat incat nu esti in stare sa scri corect dpdv gramatical pentru ca 10 persoane sa te poata citi.
Noroc ca tu esti singurul interlocutaur sau interlocubou de pe acest minunat blog educativ si de bun gust.
In loc sa pierzi vremea pe Internet, pazeste-ti pompele de benzina, cine stie cine mai intra cu masina in ele si trebuie sa musamalizezi.

Anonim spunea...

Zi sincer, ce ti-a trebuit sa te legi de Dan? El face un site despre oras si tu te legi de el asa din senin. Esti cumva de la dej.biz? Atunci as intelege motivul... Ba voi astia de la dej.biz, nu va puteti abtine sa nu mai atacati dej.ro ?

Anonim spunea...

De ce e dej.ro "javra dejeana"????
Lasa ca e dej.biz mai bun... vai vai

Anonim spunea...

dej.ro se ocupa numai de caini(potai , javre) astfel ca e mai potrivit acest nume 'javra dejeana', iar eu nu sunt de la dej.biz, in schimb nu ma identific cu site-ul personal al unui copil .